We zijn continu bezig om ons netwerk uit te breiden door meer mensen aan te nemen en door nieuwe opdrachten aan te nemen. Door het opbouwen van een sterk, stabiel netwerk waarin veel kennis aanwezig is zullen we nog beter in staat zijn om onze klanten te bedienen. De continuiteit van onze dienstverlening wordt hiermee gewaarborgd.

Het Lofis Netwerk is een cruciaal onderdeel van onze strategie en we staan daarom open voor samenwerking met nadere bedrijven. De samenwerking heeft als voornaamste doel de markt onder gemeenschappelijke naam te benaderen en om faciliteiten (briefpapier, visitekaartjes, templates, administratie, call center) te delen op basis van “cost sharing”. Bovendien verplichten de deelnemende organisaties zich om elkaar te helpen bij het verkrijgen van nieuwe posities bij vooraanstaande klanten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden om met ons samen te werken kan op de contactpagina onder vermelding van Lofis Netwerk een bericht naar ons gestuurd worden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.